BAMBOEPARKET

DIRECTE VERKOOP BAMBOEPARKET

Hoe bamboeparket gemaakt wordt

(Een Galileo film)

Hi Charley,

finally: The TV documentary (15 min) about bamboo flooring can be seen tomorrow evening on January 12, starting at 7:10 p.m., German TVstation Pro7, Galileo.
I am not sure if you can watch German television in the Netherlands - perhaps via satelite? Thank you very much for your help and I know, without you, I perhaps had never made this really interesting experience

Monika

Lopane-Film
Monika Latzel

 

Bamboepark Schellinkhout is de enige plek in Nederland waar naast de mooiste bamboeplanten ook de beste kwaliteit bamboeparket voor u verkrijgbaar is. Echt, wij kunnen het weten.

Eigenlijk logisch, want hier is het allemaal begonnen.
Bij ons in huis ligt de aller-allereerste
bamboeparketvloer van West-Europa!

U koopt dus – onder ons gezegd – wel degeljjk bij de eerste de beste. Wij verkopen rechtstreeks aan de particuliere klant en rechtstreeks aan projecten. Van 10 m² tot 10.000 m². En zo nodig meer.

Wie u ook bent, u kunt direct parket bij ons kopen. Nu.

Wij hebben géén distributeurs, dus géén prijsafspraken met de handel. Het voordeel is helemaal voor u.

En net als met de bamboeplanten, putten wij uit een grote aanwezige voorraad van excellente kwaliteit, die zonder mankeren telkens en op tijd wordt aangevuld.

BAMBOEPARKET VAN PLYBOO®

Het Bamboepark Schellinkhout is de geboortegrond van alle bamboeparket in West-Europa. Bij ons krijgt u – geheel vrijblijvend – uitgebreid en gedegen advies, in een exclusieve ambiance en binnen de ideale bamboebiotoop die alleen het Bamboepark u bieden kan.

Onze showroom (even aanbellen) is dan ook de meest logische lokatie voor een ieder die zich oriënteert en/of die overweegt een bamboe parketvloer aan te schaffen.

Wij verkopen èn leggen bamboeparket door het gehele land. Binnen Nederland hebben wij geen afspraken gemaakt met welke handel dan ook. Het voordeel is he-le-maal voor u!
Wij leveren u uitsluitend de meest superieure kwaliteit bamboeparket, vanaf één doos tot en met zegt-u-het-maar welke oppervlakte.

WAT WIJ NOG MEER VOOR U KUNNEN BETEKENEN:

In opdracht leveren wij u geheel naar wens en ambachtelijk vervaardigd:

1. Bamboe aanrechtbladen

2. Bamboe vensterbanken

3. Bamboe (keuken) deuren.

4. Bamboe tafels

5. Bamboe traptreden.

Alles wat wij aan door uzelf ontworpen en gedesigned materiaal en/of meubilair leveren, wordt uitsluitend uitgevoerd in massief bamboe plaatmateriaal.
Wanneer u dus kiest voor een top-product van compromisloze PLYBOO® kwaliteit, dan bent u bij ons precies aan het juiste adres.
Als veredelaars van bamboe geldt voor ons het klassieke motto dat adeldom verplicht.

SPELREGELS:

a. u levert een volledig gemaatvoerde tekening aan van bijvoorbeeld een tafel. Op de millimeter nauwkeurig.

b. u krijgt van ons een voorstel en een computer-schets tekening van hoe uw ontwerp er uit komt te zien, en een prijsopgave.

c. gaat u akkoord, dan stuurt u ons een getekende opdracht, waarna wij de prijs en de levertijd bevestigen.    

   

Om u te dienen,

Charley YoungeNogmaals vier goede argumenten om in Schellinkhout uw bamboeparketvloer te kopen:
  1. Het bamboepark is de geboortegrond van alle bamboeparket in West-europa.
    Hier is het allemaal begonnen en hier ligt de allereerste bamboeparketvloer van de westerse wereld. Hier ligt dus een prachtige vloer en een schat aan ervaring!

  2. Wanneer uw keuze voor een bamboeparketvloer vaststaat, heeft u juist alle reden om naar het bamboepark te komen. Want nergens anders wordt u zo uitgebreid en zo grondig over bamboe geinformeerd.

  3. Voor de aanschaf van groente loopt u naar de groenteboer. Het betrouwbaarste adres voor vis is ongetwijfeld de visboer. U kunt dus zelf invullen wat het meest logische adres voor bamboe is.

  4. Algemeen geldt dat de verkopers van bamboeparket in het park de aandacht voor bijna 100% richten op de particuliere klant. Op u dus. Wij adviseren u de beste kwaliteit tegen een eerlijke prijs. Wij zijn de bamboemensen van Nederland en adeldom verplicht.

U bent bamboefreak en U wilt bamboeparket in Uw toilet (2,8m²) of

…………..U bent een milieu- en prijsbewuste huisvrouw en U wenst bamboeparket voor uw gehele huis (120m²) of

…………. U bent architect en U bent op zoek naar iets nieuws en spectaculairs voor een megaprojekt (11.555 m²)

en U heeft gekozen voor een mooi en duurzaam produkt.


In alle drie de gevallen kunt U gebruik maken van onze deskundigheid, kunt U getuige zijn van onze passie voor kwaliteit èn kunt U Uw voordeel doen met het feit dat wij beschikken over de grootste voorraad bamboe parketvloeren en bamboepanelen in Europa
.

Design by desire:

U overweegt thuis uw keuken uit te voeren met bamboedeurtjes in naturel of karamel, of...

U wenst in de nieuwe directiekamer van uw bedrijf lambrisering van bamboepanelen, of...

U bouwt op een toplocatie een zeven sterren hotel en uw architect heeft in de negen vleugels die uw kunstwerk telt negentienhonderd zevenentwintig deuren van bamboe ingetekend, inclusief massieve kozijnen.

Met alle drie de aanwendingen hebben wij in Schellinkhout de oudste en meest gedegen ervaring.
De meubelmaker(s) voor uw keuken hebben wij binnen ons netwerk.
Dit geldt ook voor de producent van exquise bamboedeuren en kozijnen.

Komt u dus gerust langs om alles met ons door te spreken, waarna vervolgens de meubelmaker u kan bezoeken om uw wensen te vernemen.

Prijsaanvraag 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Charley Younge
Bamboe Informatie Centrum Nederland
Park en Kwekerij

Dorpsweg 125
1697 KJ Schellinkhout
tel: 0229-501309
fax: 0229-501970

Email: info-charleyyounge@bamboe-ic.nl